První dojem je jen jeden. Ten však netvoří pouze celek, ale ve velké míře i detaily. Jedním z takových nezanedbatelných detailů je i jídelní lístek.

Charakteristika jídelního lístku

Jídelní lístek může být jednoduchým listem nebo celou knihou, nejlépe v nějaké trvanlivé úpravě (laminace či pevné desky). Záleží na šíři jídelníčku, zaměření restaurace a jejích strávníků. Textové nebo s obrazovým doprovodem? Snadná otázka, těžká odpověď. Ale umíme vyrobit obě varianty. Při použití grafických kartonů je vhodná i ražba.

Materiály používané pro tisk jídelních lístků

Nejčastějším materiálem jsou křídové papíry s laminací nebo grafické kartony (spíš pro jednorázové příležitosti).

Doporučení

Originální tvar jídelního lístku zajistíme vyrobením výsekové formy na míru. Pro tradiční formát použijeme u nás již vyrobenou výsekovou formu.

Kalkulace tisku jídelních lístků

Kalkulace tisku jídelních lístků je snadná a rychlá, přesvědčte se sami. Své požadavky upřesněte ve formuláři vpravo a poptávku nám jednoduše odešlete. S přesnou cenou se vám ozveme nejpozději do 24 hodin.
Vaše objednávky rádi přijmeme i telefonicky na +420 602 333 001 nebo prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kalkulace jídelní lístky

  1. Počet kusů:(*)
    Neplatný vstup
  2. Barevnost:(*)
    Neplatný vstup
  3. Jiné - prosíme vypište slovy
    Neplatný vstup
  4. Formát počáteční:(*)
    Neplatný vstup
  5. vlastní, prosíme vypište: šířka x výška
    Neplatný vstup
  6. Počet lomů:(*)
    Neplatný vstup
  7. Jiné - prosíme vypište slovy
    Neplatný vstup
  8. Formát po složení:(*)
    Neplatný vstup
  9. Jiné - prosíme vypište slovy
    Neplatný vstup
  10. Materiál:(*)
    Neplatný vstup
  11. Jiné - prosíme vypište slovy
    Neplatný vstup
  12. Gramáž:(*)
    Neplatný vstup
  13. Jiné - prosíme vypište slovy
    Neplatný vstup
  14. Povrchová úprava:(*)
    Neplatný vstup
  15. Jiné - prosíme vypište slovy
    Neplatný vstup
  16. Knihařské zpracování:






    Neplatný vstup
  17. Grafika/příprava dat:
    Neplatný vstup
  18. Kontaktní osoba:(*)
    Neplatný vstup
  19. Poznámka:
    Neplatný vstup
  20. E-mail:(*)
    Neplatný vstup
  21. Neplatný vstup
  22. * Údaje označené hvězdičkou jsou povinné

   

NEWSLETTER

SPOJTE SE

S NÁMI